“It is nice to be important, but it is more important to be nice”, H.P. Baxxter, 1994, Argelès-sur-Mer (F)

Nelyandra Schiphorst

Leuk om te weten?

 

... houdt van een leven als ‘vitaliteitsadviseur’.

Beschikt over een ruime carriëre van meer dan 10 jaar in het P&O vak met eindverantwoording voor P&O en loopbaanadvies. Daarnaast heeft ze ervaring met het realiseren van een goedlopend mobiliteitscentrum.

Nelyandra heeft bewust haar P&O vak tussentijds gericht uitgebreid met loopbaanadvies. Door een studie bij Adriaan Hoogendijk, is Nelyandra een aantal jaren werkzaam geweest bij Carrière Switch, een vooraanstaand bureau op het gebied van loopbaanontwikkeling en P&O management.

Nelyandra maakt na eigen loopbaanontwikkelingen inmiddels van al haar talenten gebruik als HRD adviseur bij Travers, een grote organisatie met diensten op het gebied van welzijn, kinderopvang, participatie en ontwikkeling.

Daarnaast is haar grootste energiebron al meer dan 14 jaar de fascinatie voor sport. Nelyandra’s favoriete programma’s: BodyStep & BodyAttack.

Neel2011

Nelyandra werkte als allround HR adviseur bij Beaphar BV (farmaceuticals) en Zwanenberg Food Group (food).

Daarna werd ze projectleider mobiliteit bij PTC+. Dit combineerde ze met een parttime job als loopbaanadviseur bij Carrièrre Switch.

Begin 2009 begeleidde Nelyandra vanuit P&O de fusie tussen PTC+ en Aeres Groep.Sinds april 2011 is Nelyandra werkzaam voor Travers als HRD adviseur.

Levensmotto: ‘Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen geluk’.

carriereswitch
bodyattack
travers