“It is nice to be important, but it is more important to be nice”, H.P. Baxxter, 1994, Argelès-sur-Mer (F)

Emiel Schiphorst

LinkedinLogo

 

... Is Senior Marketing Professional (SMP). Studeerde  (bedrijfs)economie in Groningen. Vervolgens behaalde hij zijn Nima-C diploma. Gevolgd door een internationale executive MBA aan TSM Business School met modules in Frankrijk en USA.

Is in zijn huidige baan verantwoordelijk voor marketing, sales (60%) en bedrijfskundige projecten (40%), rapporterend op directieniveau.

Daarnaast is hij ondernemer, auteur en Qualified Examiner o.a. voor het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) en CPION/CRKBO gecertificeerd voor het onderwijs.

Emiel houdt van lezen, schrijven en nieuwe business ideeën omzetten in producten en diensten.

Voor een uitgebreide beschrijving klik hier of voor een linkedin profiel met meer dan 1500 volgers klik op het logo bovenaan. 

crkbo

Leuk om te weten?

FotoEmiel2010

Emiel werkte bij/verzorgde opdrachten voor: Hartink BV (AgriBusiness), Saxion Hogescholen, CAH Dronten, NTI, Wageningen/VanHall (onderwijs), Wehkamp BV (postorder/online), SNS Bank NV (finance), Framfab AG (nieuwe media Duitsland), NIMA (educatie), Beaphar BV (farmaceuticals voor huisdieren).

Momenteel werkt hij voor het een van de grootste veterinaire laboratoria van Europa, GD in Deventer. Daarnaast is hij part time internationaal lecturer aan de private business school Wittenborg University.

Emiel is met een compagnon en productiebedrijf eigenaar van ReadSupport -een leesproduct - wat op de TU Delft in ontwikkeling is. Daarnaast is hij als investeerder en adviseur betrokken bij een ‘startup’ in online drukwerk.

nima-logo2
tsmlogo
logo_nijenrode1