“It is nice to be important, but it is more important to be nice”, H.P. Baxxter, 1994, Argelès-sur-Mer (F)

Hét praktijkboek: Productmanagement

Emiel werkte een groot aantal jaren als product manager, zowel nationaal als internationaal. Tot de taken behoorden het bedenken, ontwikkelen en vermarkten van nieuwe producten. Dit gebeurde diverse organisaties in verschillende landen, maar ook voor eigen dochterbedrijven van verschillende ondernemingen.

De kennis die hierbij is opgedaan werd gebruikt bij ReadSupport. Een origineel idee om lezen makkelijker te maken. Van begin tot eind is het gehele productieproces, inclusief prijzen openbaar gemaakt in het boek.

Dit kan omdat Emiel eigenaar van ReadSupport is. In loondienst van een bedrijf zou dit onmogelijk zijn. Buiten de financiële parameters is de volledige praktische invulling van idee tot marktplan en uitvoering een goede handleiding voor iedere product manager als voorbeeldcase voor de praktijk.

Naast ReadSupport bevat het boek ook de compleet gevalideerde case van de Heineken BeerTender®. Daar het boek een ‘studieboek’ is, zal de introductie van het tapsysteem en vaatjes vooral studenten aanspreken.

Het boek werd samengesteld met dank aan de productmanager van Heineken NV verantwoordelijk voor de BeerTender®, Prof. Dr. Erik-Jan Hultink, hoogleraar innovatie van de TU Delft en een groot aantal marketing en bedrijfskundige docenten én studenten!

Gratis docenten exemplaar?

Docenten en opleiders kunnen informatie of een gratis proefexemplaar aanvragen bij Suzan Berkhout, HBO Executive van Pearson via:

Suzan.Berkhout@pearson.com

pearson-education-logo

Kostprijs nodig?

Via het klikken op het logo van Pearson kom je bij de verschillende rekenmodellen die je in het boek vindt. Wellicht doe je hele interessante ideeën op over kostprijzen, marges en verkoopprijzen...

Probeer dit eens!

Klik hier en je krijgt toegang tot de vibliotheek. Zoek daar het video-interview met Emiel en in 5 minuten krijg je uitleg van de voorbeelden in het boek!

Opleiders

nijenrode1
HES
inholland_logo
VanHall
CAH
Saxion-Hogeschool-Enschede
LogoDeBaak